AKTUÁLIS ÁRLISTA, ÉRVÉNYES 2023.10.01-TŐL VISSZAVONÁSIG

VILLANYSZERELÉS ÁRLISTA

Villanyszerelés árak

 

Tekintse meg villanyszerelési árlistánkat! Az árak lakossági ügyfelek számára készültek, forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. Villanyszerelésre minimum 1 év garanciát vállalunk. Minimum megrendelési érték: 20.000 Ft. Ez azt jelenti, hogy kisebb az imént is megadott meg nem haladó projektek esetében kiszállási díjat számolunk, melynek összege 15.000 Ft. 20.000 Ft feletti villanyszerelési szolgáltatás megrendelése esetén a kiszállás díjmentes. Egyedi árajánlért kérjük vegye fel a kapcsolatot villanyszerelőnkkel a kontakt@villanyosztag.hu e-mail címen vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +3630 400 2718-as telefonszámon.

Nyugdíjasok és többgyermekes családok számára 5% kedvezményt biztosítunk!

blank

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FŐZŐESZKÖZ BEKÖTÉSE

Ár: 29.500 Ft

Az ár tartalmazza:

 • a garancia érvényesítését, 
 • a kiszállást
 • alapanyag

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

Korábbi eszköz kikötése: 2.500 Ft

A parkolás, amennyiben a ház előtt fizetni kell érte, +500 Ft. 

Az ár meglévő villanykiállás esetén értendő! (Tehát az adott helyszínen korábban is volt elektromos tűzhely).

SZAGELSZÍVÓ BEKÖTÉSE

Ár: 28.500 Ft

KIÉPÍTÉS (FŐZŐESZKÖZNEK)

 Ár: 30.000 Ft-tól

Az ár tartalmazza:

 • a garancia érvényesítését, 
 • a kiszállást

A parkolás, amennyiben a ház előtt fizetni kell érte, +500 Ft. 

Pontos ajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

VILLANYKIÁLLÁS

Villanykiállásra az alábbi esetekben lehet szükség. 

 • elektromos eszközök hálózatba történő csatlkaoztatása
 • hidormassázszuhanykabin elektromos csatlakoztatása
 • szauna telepítés
 • elektromos redőny
 • okosotthon 

Ár: 10.000 Ft alapszerelési díj költéség+7.500 Ft/m a biztosítéktáblától

Az ár irányár!

blank

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FELMÉRÉS

Vezetékcsere, nagyobb villanyszerelési munkálatok előtt, ajánlat készítéssel (villanyszerelési költségekkel és alapanyagszükséglettel számolva). Az ár tartalmazza az egyszeri villanyszerelői kiszállást, valamint az ajánlat elkészítését. 

Ár: 19.500 Ft

LÁMPA FELSZERELÉS

Az  ár egy villanyszerelő által fizikálisan kivitelezhető lámpaméretekre értendő, 3 méter magasságig. Minden más esetben kérjen egyedi ajánlatot!

Ár: 8.500 Ft/db

BIZTOSÍTÉKTÁBLA-CSERE

A biztosítéktábla cseréje a törvényei szabályozások értelmében ma már csak akkor lehetséges, ha a villanyszerelő fi relét (életvédelmi kapcsoló) is beköt.

Ár: 59.500 Ft-tól (villanyszerelői munkadíj)

VILLANYSZERELŐI GYORSSZOLGÁLAT

Elment az áram, füstöl a konnektor? Ha az árammal kapcsolatos problémát 24 órán belül meg kell oldani. 

Ár: 27.500 Ft (első óra), minden további megkezdett óra 12.000 Ft

A helyszínen minden esetben tájákoztatjuk a kivitelezés várható idejéről!

KONNEKTOR/DUGALJ VILLANYSZERELÉSE

Konnektor csere: 7.500 Ft/db

Konektor kiépítése: 20.000 Ft-tól 

A helyszínen minden esetben tájákoztatjuk a kivitelezés várható idejéről!

Minimum megrendelés értéke: 20.000 Ft

VILLANYKAPCSOLÓ

Lámpákhoz

Csere, ár: 7.500 Ft/db

Kiszállás költsége: 15.000 Ft

ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐ TELEPÍTÉS

Otthon is tölteni szeretné az elektromos autóját? A villanyató elektromos töltéséhez elektromos autó töltőre lesz szükség. 

Ár: 80.000 Ft/-tól

A helyszínen minden esetben tájákoztatjuk a kivitelezés várható idejéről!

Miért mi?

Minden villanyszerelő tanulhatna tőlük! Kiváló kommunikáció, időben érkezés, precíz és hibátlan munka! Így is lehet villanyt szerelni! Köszönöm, legközelebb is titeket hívlak!
Imre Weiszer
Imre Weiszer
2023-10-10
Nagyon lelkiismeretes, kiváló szaktudással rendelekző csapat. 2 évvel ezelőtt vezetéket cseréltek, ma pedig a konyhai eszközöket kötötték be. Nagyon elégedett vagyok Henrikék munkájával, mindnekinek ajánlom, aki tényleg normális villanyszerelőt keres. Villanyosztag 4ever! 🙂
Mark Hoffer
Mark Hoffer
2023-09-25
A megrendelt időpontban, pontosan érkezett a szerelő, nagyon udvarias, szimpatikus volt és lelkiismeretes, precíz munkát végzett (bár a lakás állapotából eredően nem volt könnyű dolga). Pontosan elmagyarázott mindent és válaszolt a laikus kérdéseimre. Nagyon elégedett vagyok, máskor is bizalommal fordulok majd a Villanyosztaghoz! Köszönöm!
Zsófia Turi
Zsófia Turi
2023-01-14
Az ügyintéző rendkívül kedves és segítőkész volt! A feladatot 2 napon belül elvégezték, Géza Bá volt kint, rendkívül kedves és profi volt! Még a hulladék vezeték darabokat is összeszedte maga után! Csak ajánlani tudom Őket! ✌️🤩🫶
Lukács Máté
Lukács Máté
2022-11-30
Kedves Villanyosztag! Köszönjük szépen a csodálatos munkátokat! Elektromos vezetékek cseréjét és új lámpák felszerelését végezték. Maximálisan ajánlom a munkátokat mindenkinek!
B.M
B.M
2021-10-12
Nagyon elégedett vagyok a Villanyosztag villanyszerelőjével! Gyors és tökéletes munkát végeztek. Köszönjük szépen!
Társaság BT.
Társaság BT.
2021-10-12

MENNYIBE KERÜL A VILLANYSZERELÉS?

 

A villanyszerelés ára több tényezőből áll. Most részletesen leírjuk, hogy miből állnak össze a költségek, ám ahhoz, hogy mindezt megértsük, fontos tisztázni az alapvető fogalmakat is.

KI A VILLANYSZERELŐ? 

A villanyszerelő az a szakember, aki az otthonunk elektromos működéséről gondoskodik.

A villanyszerelő szakma az elektromos rendszerek telepítésével, karbantartásával és javításával foglalkozik.

Napjainkban az elektromosság nélkülözhetetlen szerepet játszik mind a lakossági, mind az ipari környezetben. Ennek eredményeképpen a villanyszerelők elengedhetetlenek a biztonságos és hatékony elektromos rendszerek kialakításában és működtetésében.

MIÉRT FONTOS A MINŐSÉGI VILLANYSZERELÉS? 

Az elektromos hálózatok hibás vagy rossz minőségű szerelése komoly veszélyeket hordoz magában. Rosszul kivitelezett villanyszerelés eredményeképpen tűz keletkezhet, illetve elektromos áramütés veszélye áll fenn. Emellett az alacsony minőségű munka idővel megnövelheti az energiafogyasztást és a javítási költségeket. A minőségi villanyszerelés azonban biztonságosabb és energiahatékonyabb elektromos rendszereket eredményez.

MIT CSINÁL A VILLANYSZERELŐ? 

A villanyszerelőknek számos feladata van, beleértve:

Telepítés: Villanyszerelők telepítik az elektromos vezetékeket, kábeleket és csatlakozókat épületekben, lakásokban és ipari létesítményekben.

 • Karbantartás: A villanyszerelők rendszeresen ellenőrzik és karbantartják az elektromos rendszereket, hogy megelőzzék a problémákat és a meghibásodásokat.
 • Javítás: Ha probléma merül fel az elektromos rendszerben, a villanyszerelők felelősek a hibák diagnosztizálásáért és javításáért.
 • Tervezés: Villanyszerelők segítenek elektromos rendszerek tervezésében és kialakításában, figyelembe véve az energiahatékonyságot és az épületbiztonságot.
 • Biztonság: A villanyszerelők fontos szerepet játszanak az elektromos biztonság megőrzésében, ideértve a földelést és az elektromos hálózatok védelmét túlfeszültségek ellen.

KI SZERELHET VILLANYT? 

Magyarországon villanyt számos különböző képesítéssel és engedéllyel rendelkező szakember szerelhet. Az elektromos munkák elvégzéséhez szigorú előírások és jogszabályok vannak érvényben annak érdekében, hogy biztosítsák az emberek és az ingatlanok elektromos biztonságát.  A villanyosztag villanyszerelői természetesen rendelkeznek a villanyszereléshez szükséges jogosultsággal, végzettséggel.

MENNYIBE KERÜL A VILLANYSZERELÉS? 

Ahogy azt már a fentiekben tisztáztuk, villanyszerelést csak engedéllyel rendelkező szakember végezhet. A villanyszerelőknek megfelelő képzésen és tapasztalaton kell átesniük az elektromos rendszerek biztonságos és hatékony kezelése érdekében. A villanyszerelő szakmája életveszélyes, munkája óriási felelősséggel jár! 

A villanyszerelés árak alapos számolással kerültek kialakításra. Az árak meghatározó tényezői közé tartozik a munkaerőköltség, az anyagköltség, a projekt mérete és bonyolultsága, valamint az esetleges kiegészítő munkák, például a régi elektromos rendszer eltávolítása vagy az otthoni automatizáció telepítése. A minőségi anyagok és a megbízható szakember kiválasztása hosszú távon megtérül, mivel biztosítja az elektromos rendszer hosszú élettartamát és hatékony működését.

A villanyszerelőnek is rengeteg költsége van: benzinköltség, autóköltség, szerszámok költsége, vállalkozás költéségei (könyvelési díj, marketing, reklámköltségek, adók). Éppen ezért, amikor ajánlatot adunk, nekünk mindent figyelembe kell vennünk. 

A villanyszerelés árak továbbá függenek az energiahatékonyságtól és az otthoni automatizációtól. Az energiahatékony berendezések és rendszerek lehetővé teszik az energiaköltségek csökkentését, míg az otthoni automatizáció növelheti a kényelmet és a biztonságot.

Összességében, a villanyszerelés árak sok tényezőtől függenek, és a projekt tervezése és előkészítése kulcsfontosságú a költségek hatékony kezelése érdekében.

Ne feledje, hogy a biztonság és a minőség mindig fontosabb, mint az alacsony ár, és válassza a megbízható szakembert és a minőségi anyagokat az elektromos rendszerének biztonságos és megbízható működéséhez!

Sajnos az elmúlt években sokszor találkoztunk olyan esetekkel, amikor mások után kellett dolgoznunk. A piacon rengeteg nem megfelelő szakember van jelen (pl. vezetékcserénél csak egy bizonyos részét cseréli ki a vezetéknek), stb. 

A Villanyosztag minden munkájára garanciát vállal, az elvégzett munkáról pedig számlát állítunk ki. 

 

kapcsolat

TELEFON

+3630 400 27 18

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

7 + 11 =

ELérhetőek vagyunk: 

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

vasárnap

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!