elektromos vezetékek cseréje 50 év garanciával

+3630 400 2718

ELEKTROMOS VEZETÉKEK CSERÉJE, ÁTHÚZÁSA 50 év garanciával csak a villanyosztagnál

Mi az elektromos hálózat, mikor van szükség a cserére? 

Elektromos hálózatnak nevezzük a villanyvezetékek összességét – ezek biztosítják otthonunk áramellátását. A villanyvezetékek cseréje okos döntés, főleg akkor, ha a ház vagy a lakás a 70-es, 80-as évek előtt épült. Az elektromos vezetékek cseréjével biztosabb és biztonságosabb áramellátást tudunk elérni. A villanyvezetékek áthúzása komoly villanyszerelői szakértelmet kívánó feladat – a kivitelezés részleteiről alább tájékozódhat. 

TUDTA?

A Villanyosztag 50 év garanciát ad a a villanyszerelői munka minőségére. AZ ELEKTROMOS VEZETÉKEK CSERÉJÉRE OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁST IS IGÉNYELHET, MELYET HITELESÍTENI TUDUNK. Bízza a Villanyosztag csapatára az elektromos vezetékek cseréjét! Ha biztosra akar menni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Miért mi?

A megrendelt időpontban, pontosan érkezett a szerelő, nagyon udvarias, szimpatikus volt és lelkiismeretes, precíz munkát végzett (bár a lakás állapotából eredően nem volt könnyű dolga). Pontosan elmagyarázott mindent és válaszolt a laikus kérdéseimre. Nagyon elégedett vagyok, máskor is bizalommal fordulok majd a Villanyosztaghoz! Köszönöm!
Zsófia Turi
Zsófia Turi
2023-01-14
Az ügyintéző rendkívül kedves és segítőkész volt! A feladatot 2 napon belül elvégezték, Géza Bá volt kint, rendkívül kedves és profi volt! Még a hulladék vezeték darabokat is összeszedte maga után! Csak ajánlani tudom Őket! ✌️🤩🫶
Lukács Máté
Lukács Máté
2022-11-30
Kedves Villanyosztag! Köszönjük szépen a csodálatos munkátokat! Elektromos vezetékek cseréjét és új lámpák felszerelését végezték. Maximálisan ajánlom a munkátokat mindenkinek!
Mimi BrandMester Kft
Mimi BrandMester Kft
2021-10-12
Nagyon elégedett vagyok a Villanyosztag villanyszerelőjével! Gyors és tökéletes munkát végeztek. Köszönjük szépen!
Társaság BT.
Társaság BT.
2021-10-12

ÁRAK &  IDŐPONTOK

ÁRGARANCIA

BEKÖTÉS GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON! DÍJMENTES KISZÁLLÁS BUDAPEST TERÜLETÉN!

Amennyiben másik villanyszerelő-szolgáltatótól az árlistánkban szereplő konyhai eszköz bekötését alacsonyabb áron vállalná, akkor Önnek azon az áron végezzük el a bekötést és a különbözetet magunkra vállaljuk! 

→ A legalacsonyabb árgarancia hiteles ajánlattétel esetén érvényesíthető. Válasszon szolgáltatásaink közül, kattintson az IDŐPONTFOGLALÁS gombra, csekkolja a szabad időpontjainkat és foglaljon kényelmesen, online! 

FELMÉRÉS

Az elektromos vezetékek cseréjét egy alapos, nagyjából 1 órás helyszíni felmérés előzi meg, amely alapján pontos képet kapunk az elektromos hálózatról.

Az elektromos felmérés díja: 18.000 Ft

AJÁNLAT

A felmérést követően 2-3 munkanapon belül pontos árajánlatot küldünk, amely tartalmazza az alapanyag várható költségét, az munkadíjat és a kiviteletés tervezett időtartamát.

2-3 munkanap

KIVITELEZÉS

Az ajánlat elfogadását követően elkezdődik a vezetékcsere, amely pontosan abban az ütemben fog zajlani, ahogy azt előzetesen megbeszéltünk.

GARANCIA  AZ ELVÉGZETT MUNKÁRA

ELEKTROMOS VEZETÉKEK CSERÉJE: FOGLALJON IDŐPONTOT AZ ELŐZETES FELMÉRÉSRE!

Bízza megbízható villanyszerelőkre az elektromos vezetékek cseréjét! A pontos árajánlathoz előzetesen szakember által végzett felmérés szükséges, amely során a pontos paraméterek mellett az egyedi igényeket is átbeszéljük. 

érdemes újrahúzni a régi villanyvezetékeket!

Mikor érdemes villanyszerelőt hívnom a villanyvezeték/elektromos vezeték cseréje, korszerűsítése miatt?

Az elektromos vezetékek kiépítése (azaz az áram bevezetése) elengedhetetlen az újonnan épülő lakások/családi házak esetében. Más a helyzet azonban azoknál az ingatlanoknál, amelyeknél már régi az elektromos hálózat. Ez főleg a régebbi lakásokra, családi házakra igaz – az újépítésű lakások/házak esetében egyszerűbb dolgunk van, hiszen ott általában már eleve korunk elvárásának megfelelő elektromos hálózat került kiépítésre – persze, elektromos fennakadások ezesetben is előfordulhatnak (pl.: zárlat, szikrázik a konnektor, lecsapódik az áram).

A 90-es évek előtt épült házak, lakások esetében mindenképpen szükség van az elektromos vezetékek újrahúzására, cseréjére, hiszen napjainkban nemcsak a mi villamosenergia-igényünk magasabb, mint anno, hanem a háztartásban fellelhető gépek is „több áramot” igényelnek – legyen szó elektromos sütőről, elektromos főzőlapról, nagyteljesítményű porszívóról, mosógépről, mosogatógépről vagy egy elektromos autóról, ami a garázsban kiépített elektromos töltőpontról „tankol”.  Fontos tényező az is, hogy a 70-es évek előtt az alumínium vezetékeket sokszor védőcső és védőföldelés nélkül húzták be.

Villanyszerelőként azt tanácsoljuk, hogy a 30 évnél idősebb házak, lakások esetében mindenképpen cseréljük az elektromos vezetéket, mert az elavult villanyvezeték akár életveszélyes is lehet! Szintén javasolt az olyan elektromos hálózat felújítása, újravezetékezése, ahol a régi alumínium vezetékeket helyenként rézvezetékkel javították, pótolták. Az alumínium és a réz vezeték nem megfelelő összekötése oxidációhoz vezet, ami akár elektromos tüzet okozhat.

 

A Villanyosztag 50 év garanciát ad a a villanyszerelésre. Bízza a Villanyosztag csapatára az elektromos vezetékek cseréjét! Ha biztosra akar menni, vegye fel velünk a kapcsoaltot még ma!

Látható jelek arra, hogy cserélni kell az elektromos vezetékeket

Az elektromos vezetékek cseréje erősen indokolt, ha az ingatlanban régi alumíniumvezetékek vezetik az áramot. A villanyvezetékek élettartama nagyjából 30 év, de hamarabb is szükség lehet az újravezetékezésre.

Az elektromos vezetékeket mindenképpen cserélni kell, ha az alábbiakat tapasztaljuk, hiszen ezek a „tünetek” akár lakástüzet is okozhatnak:

 • gyakran lecsapódik az áram, leverődik a biztosíték (gyakori a kismegszakító-leoldás).
 • szikrázik, ég a konnektor (ebben az esetben a villanyszerelő kiérkezéséig ne használjuk a konnektort/dugaljat!)
 • A falon „átlátszik” a vezeték nyomvonala (sárgás, fakó foltok a vezeték nyomvonalán)
 • Szikrázás – régen összecsavarással rögzítették a kötéseket, ma már wago-val (kábelösszekötővel) végezzük ezt a villanyszerelői feladatot, ami jóval biztonságosabb és tartósabb megoldás az elektromos vezetékek modernkori összekötésére.

 

Bízza a Villanyosztag csapatára az elektromos vezetékek cseréjét! Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, vegye át a kész munkát akár néhány napon belül!

EZÉRT kell lecserélni az alumínium vezetékeket

A régi alumínium vezetékeket nem a ma emberének tervezték: a megnövekedett villamosenergia igény miatt jelentősen csökken az élettartamuk, megkeményednek és emiatt megrepedhetnek, eltörhetnek. Az alumínium vezetékek az idő múlásával ridegebbé és törékenyebbé válnak, így a megfelelő sorkapoccsal kialakított kötést is rendszeresen ellenőrizni kellene. Az alumínium vezeték repedése teljesítménycsökkenéshez vezethet, a felületi ellenállása csökkenhet, ami felmelegedést okoz. Az alumínium vezeték túlmelegedése elektromos zárlatot, sőt tüzet is okozhat. Az alumínium vezeték cseréjét bízzuk villanyszerelőre!

   

  ÍGY TÖRTÉNIK A VILLANYVEZETÉKEK CSERÉJE, ÁTHÚZÁSA

  A villanyvezeték cseréje minden esetben egy teljes körű villanyszerelői felméréssel indul, hiszen pontosan látni kell az aktuális elektromos állapotot. Nincs két egyforma lakás és ház (villanyszerelői szemmel nézve).

  A helyszíni szemlén nemcsak a vezetékek és a kábelek elhelyezkedését vesszük figyelembe (falon belül, azaz falba süllyesztve vagy falon kívül – ez főleg panellakásokban jellemző, mivel a betont kivésni nem igazán érdemes – megy az elektromos vezeték).

  A felmérés során pontosan meghatározzuk, hogy mennyi elektromos vezetékre/kábelre van szükség, hol vannak az elektromos kiállások, mekkora átmérőjű vezetékekre van szükség, etc.

  mi a különbség a falba süllyesztett és a falon kívüli elektromos vezeték között? 

  A falba süllyesztett védőcsőbe történő vezetékbehúzás leginkább a téglaépítésű lakásoknál, házaknál jellemző – panelnél ez a megoldás nem igazán javasolt, mert nagyon mély hornyot kell kreálni hozzá. A falba süllyesztés másik, legesztétikusabb módja a vezetékek, kábelek bevésése – ennek köszönhetően a villanyvezeték abszolút láthatatlan marad, hiszen a falon belül „végzi a dolgát”.

   A falon kívül futó villanyvezeték nem éppen elegáns, de az esztétikum növelhető, ha megfelelő kábelcsatornát használunk – ezzel a megoldással leginkább panellakásokban találkozhatunk. A falon kívüli vezetéknek azonban több előnye is van: nem kell vésni, tehát nincs szükség utólagos festésre, glettelésre, horonytakarásra. Meghibásodás esetén nem kell falat bontani, hiszen az elektromos vezetékhez a villanyszerelő egyszerűen hozzáférhet.

  GYAKORI KÉRDÉSEK – A VILLANYOSZTAG VÁLASZOL

  Mennyi időt vesz igénybe a villanyvezetékek cseréje?

  Az elektromos vezetékek cseréje az ingatlan méretétől és a kivitelezés módjától függ (pl.: kell-e vésni/marni, könnyen hozzá lehet-e férni az elektromos vezetékez). Figyelembe kell vennünk az elektromos kiállások számát is.

  Mennyibe kerül a villanyvezetékek cseréje, áthúzása?

  Mint ahogy azt már az imént is írtuk: nincs két egyforma családi ház vagy lakás. Éppen emiatt a vezetékcsere árát sok apró tényező befolyásolja.

  Miért van szükség villanyszerelőre a villanyvezeték cseréjéhez?

  Az áram nem gyerekjáték, hiszen életveszélyes is lehet. Éppen ezért erősen javasoljuk, hogy minden villanyszerelési munkát, így sok más mellett a villanyvezetékek cseréjét is bízza szakképzett, megfelelő végzettséggel rendelkező villanyszerelőre! Ne próbálkozzunk házilag megoldani a vezetékcserét, mert komoly gépekre és szaktudásra van szükség ahhoz, hogy biztonságos és megbízható elektromos hálózat gondoskodjon otthonunk villamosenergia ellátásáról.

  Az elektromos hálózat cseréjére is igénybe vehető az Otthonteremtési támogatás?

  BÍZZA A VILLANYOSZTAGRA AZ ELEKTROMOS VEZETÉKEK CSERÉJÉT! 🙂

  kapcsolat

  TELEFON

  +3630 400 27 18

  e-Mail

  kontakt@villanyosztag.hu

  KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

  Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

  AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

  2 + 13 =

  ELérhetőek vagyunk: 

  hétköznapokon

  08.00 -20.00

  SZOMBAT

  10.00 - 18.00

  vasárnap

  10.00 - 18.00

  Kövessen minket közösségi oldalainkon is!
  error: Nana! Csak semmi másolás!