RÓLUNK

VILLANYSZERELŐKÉNT…

küldetésünk fényt vinni a mindennapokba. Hisszük, hogy csak és kizárólag a kreativitás, a szakértelem és az elhivatottság ötvözésével érdemes dolgozni. Ismerjen meg minket közelebbről!

Kiss Henrik,

a Villanyosztag megálmodója 

filozófiánk

Villanyszerelőként emberéletekért felelünk; ez az oka annak, hogy a munkánkat kizárólag maximális odafigyeléssel végezzük – fáradtan, kimerülten nem vállalunk villanyszerelést. Büszkék vagyunk arra, hogy barátságos hozzáállásunknak, rugalmasságunknak és korrektségünknek köszönhetően ügyfeleink bizalommal ajánlanak minket ismerőseiknek is. 

Villanyszerelő

Filozófia

Miért mi?

Villanyszerelőként  fontos számunkra, hogy fényt vigyünk a mindennapokba. De ki akarja fényezni magát? Inkább átadjuk a szót...

A megrendelt időpontban, pontosan érkezett a szerelő, nagyon udvarias, szimpatikus volt és lelkiismeretes, precíz munkát végzett (bár a lakás állapotából eredően nem volt könnyű dolga). Pontosan elmagyarázott mindent és válaszolt a laikus kérdéseimre. Nagyon elégedett vagyok, máskor is bizalommal fordulok majd a Villanyosztaghoz! Köszönöm!
Zsófia Turi
Zsófia Turi
2023-01-14
Az ügyintéző rendkívül kedves és segítőkész volt! A feladatot 2 napon belül elvégezték, Géza Bá volt kint, rendkívül kedves és profi volt! Még a hulladék vezeték darabokat is összeszedte maga után! Csak ajánlani tudom Őket! ✌️🤩🫶
Lukács Máté
Lukács Máté
2022-11-30
Kedves Villanyosztag! Köszönjük szépen a csodálatos munkátokat! Elektromos vezetékek cseréjét és új lámpák felszerelését végezték. Maximálisan ajánlom a munkátokat mindenkinek!
Mimi BrandMester Kft
Mimi BrandMester Kft
2021-10-12
Nagyon elégedett vagyok a Villanyosztag villanyszerelőjével! Gyors és tökéletes munkát végeztek. Köszönjük szépen!
Társaság BT.
Társaság BT.
2021-10-12

a kulisszák mögött…

Családapaként természetes, hogy gyerek- és állatbarátok vagyunk, szeretünk főzni, rajongunk a kosárlabdáért és a jó humorért. A mosoly létünk része…  🙂 Mert  Nicolas Chamfort szavaival élve: „Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő”.

PAMACS ÚR

ÜGYFÉL CICÁI

RICCO

kapcsolat

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

3 + 12 =

ELérhetőek vagyunk:

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!
Kövessen minket közösségi oldalainkon is!
error: Nana! Csak semmi másolás!