RÓLUNK

VILLANYSZERELŐKÉNT…

küldetésünk fényt vinni a mindennapokba. Hisszük, hogy csak és kizárólag a kreativitás, a szakértelem és az elhivatottság ötvözésével érdemes dolgozni. Ismerjen meg minket közelebbről!

Kiss Henrik,

a Villanyosztag megálmodója 

filozófiánk

Villanyszerelőként emberéletekért felelünk; ez az oka annak, hogy a munkánkat kizárólag maximális odafigyeléssel végezzük – fáradtan, kimerülten nem vállalunk villanyszerelést. Büszkék vagyunk arra, hogy barátságos hozzáállásunknak, rugalmasságunknak és korrektségünknek köszönhetően ügyfeleink bizalommal ajánlanak minket ismerőseiknek is. 

Villanyszerelő

Filozófia

Miért mi?

Minden villanyszerelő tanulhatna tőlük! Kiváló kommunikáció, időben érkezés, precíz és hibátlan munka! Így is lehet villanyt szerelni! Köszönöm, legközelebb is titeket hívlak!
Imre Weiszer
Imre Weiszer
2023-10-10
Nagyon lelkiismeretes, kiváló szaktudással rendelekző csapat. 2 évvel ezelőtt vezetéket cseréltek, ma pedig a konyhai eszközöket kötötték be. Nagyon elégedett vagyok Henrikék munkájával, mindnekinek ajánlom, aki tényleg normális villanyszerelőt keres. Villanyosztag 4ever! 🙂
Mark Hoffer
Mark Hoffer
2023-09-25
A megrendelt időpontban, pontosan érkezett a szerelő, nagyon udvarias, szimpatikus volt és lelkiismeretes, precíz munkát végzett (bár a lakás állapotából eredően nem volt könnyű dolga). Pontosan elmagyarázott mindent és válaszolt a laikus kérdéseimre. Nagyon elégedett vagyok, máskor is bizalommal fordulok majd a Villanyosztaghoz! Köszönöm!
Zsófia Turi
Zsófia Turi
2023-01-14
Az ügyintéző rendkívül kedves és segítőkész volt! A feladatot 2 napon belül elvégezték, Géza Bá volt kint, rendkívül kedves és profi volt! Még a hulladék vezeték darabokat is összeszedte maga után! Csak ajánlani tudom Őket! ✌️🤩🫶
Lukács Máté
Lukács Máté
2022-11-30
Kedves Villanyosztag! Köszönjük szépen a csodálatos munkátokat! Elektromos vezetékek cseréjét és új lámpák felszerelését végezték. Maximálisan ajánlom a munkátokat mindenkinek!
B.M
B.M
2021-10-12
Nagyon elégedett vagyok a Villanyosztag villanyszerelőjével! Gyors és tökéletes munkát végeztek. Köszönjük szépen!
Társaság BT.
Társaság BT.
2021-10-12

a kulisszák mögött…

Családapaként természetes, hogy gyerek- és állatbarátok vagyunk, szeretünk főzni, rajongunk a kosárlabdáért és a jó humorért. A mosoly létünk része…  🙂 Mert  Nicolas Chamfort szavaival élve: „Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő”.

PAMACS ÚR

ÜGYFÉL CICÁI

RICCO

kapcsolat

TELEFON

+3630 400 27 18

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

15 + 14 =

ELérhetőek vagyunk:

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

vasárnap

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!