VILLANYSZERELÉS – SZOLGÁLTATÁSOK

ÍGY DOLGOZUNK

Villanyszerelőként kiemelten fontos számunkra a minőségi, korrekt munkavégzés. A villanyszerelésen belül legfőbb specialitásunk a beltéri és a kültéri villanyszerelés kreatívabb része. Minden projektünkre kiemelt figyelmet fordítunk: brainstormingolunk az adott feladatról, a kivitelezés minden apró részletét kidolgozzuk, sokszor tervrajzokat készítünk. Küldetésünk, hogy a kreativitás és a szaktudás ötvözésével fényt vigyünk ügyfeleink mindennapjaiba. Ezért szeretjük a hivatásunkat.

ÁRAMVÉDELEM

Fi relével, azaz áramvédelmi kapcsolók (ÁVK) bekötésével biztosíthatjuk az Ön és családja áramvédelmét. A fi relé lekapcsolja a mögötte lévő hálózatot, amennyiben szivárgó áramot észlel. Ez akkor fordulhat elő, ha egy vezető vagy egy fogyasztó földzárlatos lesz, illetve ha valaki véletlenül megérinti a hálózat feszültség alatt álló részeit. 

KONNEKTOROK, KAPCSOLÓK

A konnektorokat (dugalj) és a villanykapcsolókat minden nap használni kell – a komfort érdekében fontos, hogy ezek könnyen elérhetőek, biztonsággal használhatóak legyenek. A falból kilógó konnektorok szerelést  villanyszerelőre kell bízni! 

BELTÉRI VILÁGÍTÁS

Nem mindegy, hol a lámpa. A nem megfelelő fény ugyanis nemcsak a közérzetünkre, hanem az egészségünket is beárnyékolhatja. A lámpák helyének optimális meghatározásában, a világítás megtervezésében és a lámpák/csillárok felszerelésében is számíthat ránk!

BIZTOSÍTÉK TÁBLA

A biztosító táblából (más néven lakáselosztóból) indul minden elektromos eszköz vezetéke, ezért itt van a legnagyobb áramterhelés. Az elosztóban található a kismegszakító is, amely a túláram ellen véd. Bízza ránk a biztosíték táblával kapcsolatos villanyszerelői feladatokat!

ELEKTROMOS HÁLÓZAT

Nemcsak új elektromos hálózat bekötését, kiépítését (kábelezését), hanem a meglévő, ám már elavult vezetékek cseréjét is ránk bízhatja – legyen szó családi házról, üzemről, panellakásról, régi polgári, vagy újépítésű ingatlanról, üzlethelyiségről.

HIBAELHÁRÍTÁS

Az áram veszélyes. Ha füstöl, serceg a konnektor (dugalj), vagy valamiért állandóan lecsapódik az áram, netán zárlat alakulna ki, mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden árammal kapcsolatos hiba elhárítását villanyszerelőre kell bízni!

KÜLTÉRI VILÁGÍTÁS

Biztonság szempontból is kiemelten fontos szerepe van a kültéri világításnak. A praktikumon túl az ügyes fénytechnikára is szükség van: egy tökéletesen megtervezett kerti vagy kültéri világítás látványa ugyanis minden egyes alkalommal elkápráztatja a szemlélődőt.

VILLANYKIÁLLÁS

Az elektromos árammal működő eszközök beüzemeléséhez villanykiállásra van szükség. Legyen szó világító táblákról, elektromos sütőről vagy hidromasszázs zuhanykabinról, szaunáról – a villanykiállásban, az elektromos eszközök bekötésében számíthat villanyszerelői szaktudásunkra.

Hogyan történik a villanyszerelői kivitelezés?

A telefonos vagy e-mailes kapcsolatfelvétel során átbeszéljük, hogy pontosan milyen jellegű villanyszerelői segítségre van szüksége. Elektromossággal kapcsolatos hibabejelentés esetén e-mailen vagy üzenetben fotót is küldhet az adott problémáról. Ezt követően időpontot egyeztetünk, hiszen konkrét árajánlatot, tervet csak a személyes felmérés után tudunk adni.

A kivitelezés előtt egyeztetjük a részleteket: a többi között a határidőket, a villanyszereléshez szükséges alapanyagok listáját. A munkát minden esetben szerződés ellenében, számlával vállaljuk – hisszük, hogy ez a korrekt villanyszerelés egyik legfontosabb pillére. 

Ha korrekt, lelkismeretes, munkájára igényes villanyszerelőt keres, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

„Henrik és Ricsi személyében igen lelkiiseretes, munkájukhoz értő villanyszerelőket ismerhettem meg. Szívből ajánlom a Villanyosztagot mindazoknak, akiknek fontos, hogy megbízható villanyszerelőre bízzák otthonuk áramügyeit” – H. Gerda, 12. kerület.

„Kedves Henrik! Hálásan köszönöm, hogy pontosan úgy valósítottad meg a világítással kapcsolatos elképzeléseimet, ahogyan azt megálmodtam! Mindig örömmel jövök haza, sőt azt sem tagadom, hogy jólesett, hogy a család barátai is elkérték a Villanyosztag elérhetőségét, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy kivételesen jó villanyszerelő vagy! :)” – N. Judit, 2. kerület.

„Soha nem írok véleményeket, de most kivételt teszek, mert hosszas próbálkozás után sikerült csak megtalálnom a megfelelő villanyszerelő csapatot. A Villanyosztag végtelenül precíz munkavégzése (minden aprósághoz vízmértéket használnak), korrekt hozzám állása előtt le a kalappal! Maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal!” – T. Zsolt. 

kapcsolat

TELEFON

+3630 400 27 18

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

9 + 13 =

ELérhetőek vagyunk:

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

vasárnap

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!