elektromos főzőlap/ tűzhely garanciális bekötése
Árak és időpontok

ELEKTROMOS TŰZHELY, sütő GARANCIÁLIS BEKÖTÉSE

IGEN, MI SZÁMLÁT IS ADUNK A MUNKÁNKRÓL!

Bízza a Villanyosztagra az elektromos konyhai eszközök bekötését, melyre a forgalmazók általában csak úgy adnak garanciát, ha villanyszerelő végzi a beüzemelést. Szakértő villanyszerelőink örömmel vállalják konyhájának felvillanyozását: legyen szó ELEKTROMOS TŰZHELY, ELEKTROMOS SÜTŐ, elektromos FŐZŐLAP, KERÁMIA FŐZŐLAP vagy egyéb elektromos konyhai gépek garanciális bekötéséről.  

A Villanyosztag minden márkájú tűzhely bekötését vállalja (legyen szó ELECTROLUX, AEG, SIEMENS, BOSCH, ZANUSSI márkáról.)

Miért mi?

Minden villanyszerelő tanulhatna tőlük! Kiváló kommunikáció, időben érkezés, precíz és hibátlan munka! Így is lehet villanyt szerelni! Köszönöm, legközelebb is titeket hívlak!
Imre Weiszer
Imre Weiszer
2023-10-10
Nagyon lelkiismeretes, kiváló szaktudással rendelekző csapat. 2 évvel ezelőtt vezetéket cseréltek, ma pedig a konyhai eszközöket kötötték be. Nagyon elégedett vagyok Henrikék munkájával, mindnekinek ajánlom, aki tényleg normális villanyszerelőt keres. Villanyosztag 4ever! 🙂
Mark Hoffer
Mark Hoffer
2023-09-25
A megrendelt időpontban, pontosan érkezett a szerelő, nagyon udvarias, szimpatikus volt és lelkiismeretes, precíz munkát végzett (bár a lakás állapotából eredően nem volt könnyű dolga). Pontosan elmagyarázott mindent és válaszolt a laikus kérdéseimre. Nagyon elégedett vagyok, máskor is bizalommal fordulok majd a Villanyosztaghoz! Köszönöm!
Zsófia Turi
Zsófia Turi
2023-01-14
Az ügyintéző rendkívül kedves és segítőkész volt! A feladatot 2 napon belül elvégezték, Géza Bá volt kint, rendkívül kedves és profi volt! Még a hulladék vezeték darabokat is összeszedte maga után! Csak ajánlani tudom Őket! ✌️🤩🫶
Lukács Máté
Lukács Máté
2022-11-30
Kedves Villanyosztag! Köszönjük szépen a csodálatos munkátokat! Elektromos vezetékek cseréjét és új lámpák felszerelését végezték. Maximálisan ajánlom a munkátokat mindenkinek!
B.M
B.M
2021-10-12
Nagyon elégedett vagyok a Villanyosztag villanyszerelőjével! Gyors és tökéletes munkát végeztek. Köszönjük szépen!
Társaság BT.
Társaság BT.
2021-10-12

ÁRAK &  IDŐPONTOK

ÁRGARANCIA

Amennyiben másik villanyszerelő-szolgáltatótól az árlistánkban szereplő konyhai eszköz bekötését alacsonyabb áron vállalná, akkor Önnek azon az áron végezzük el a bekötést! 

A kapott ajánlat hitelesítését nyilvánosan elérhető árjegyzék alapján tudjuk elfogadni.

ÁRJEGYZÉK

  • Bekötés: 24.500 Ft
  • Korábbi eszköz kikötése: 3000 Ft
  • Kiszállás, Budapesten: 5000 Ft, Budapesten kívül, Pest megyében: 13.000 Ft
  • Mennyiségi kedvezmény: 2 db eszköz esetén 10% a második eszközre

IDŐPONTFOGLALÁS


Bízza ránk a bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

Tűzhely bekötése: OKOS DÖNTÉS a villanyosztagot VÁLASZTANI, mert nem mindegy, hogy kire bízza…

A konyha az otthon egyik központi színtere, éppen ezért kiemelten fontos, hogy a főzéshez, sütéshez szükséges eszközök biztonságosak legyenek

 

Miért villanyszerelőnek kell végeznie a bekötést?

Az elektromos főzőlapok vagy sütők bekötése komoly elektromos munkát igényel, és annak kivitelezése, ha nem megfelelően történik, potenciálisan veszélyes lehet.Néhány ok, ami miatt ezt a munkát inkább szakemberre kell bízni:

  1. Áram: Az elektromos főzőlapok vagy sütők általában nagy teljesítményű eszközök. A hibás bekötés akár életveszélyes is lehet!
  2. Bonyolult bekötés: Ezek az eszközök általában több vezetéket és összetett csatlakozásokat igényelnek. A helytelen bekötés ronthatja az eszköz teljesítményét és vezethet az eszköz meghibásodásához.
  3. Biztonságtechnikai előírások: A villanyszerelők tisztában vannak a  szabályozásokkal és biztonsági előírásokkal, amelyeket be kell tartani a bekötés során. Például a megfelelő vezetékezés, földelés és a védelmi eszközök használata.
  4. Szakértelem és tapasztalat: A villanyszerelők megfelelő képzéssel és tapasztalattal rendelkeznek az ilyen típusú munkák elvégzéséhez. Ismerik az eszközöket és rendelkeznek a szükséges eszközökkel a biztonságos és hatékony bekötéshez.

Ezért, ha elektromos főzőlapot vagy sütőt kell bekötni, mindig ajánlott szakember segítségét kérni. Az árammal történő munkavégzés laikusok számára nemcsak kockázatos, hanem életveszélyes is!

Garancia érvényesítése

Az újonnan vásárolt elektromos konyhai eszközökre – elektromos vagy indukciós főzőlapokra, elektromos sütőkre – ráadásul a legtöbb esetben csak akkor jár a kereskedői vagy márkagarancia, ha szakavatott villanyszerelő köti be. Mi érvényesítjük a garanciát. 

 

GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSE

Az újonnan vásárolt elektromos konyhai eszközökre – elektromos/kerámia/indukciós főzőlapokra, elektromos sütőkre – ráadásul a legtöbb esetben akkor jár a kereskedői vagy márkagarancia, ha szakavatott villanyszerelő köti be. Mi pecséttel érvényesítjük a garanciát. 

Teljesítmény – segítünk a részletekben

Fontos tudni azt is, hogy az elektromos sütők, villanytűzhelyek önálló áramkörről működnek, illetve ezekhez a gépekhez szükség van megfelelő áramkapacitásra is, máskülönben az elektromos hálózat nem bírja el a terhelést. Ez az oka annak, hogy az elektromos főzőlapnak, elektromos sütőnek önálló biztosítékra kell kerülnie.

Villanykiállás – ránk bízhatja!

Az elektromos konyhai eszközök bekötése – általában – nagyjából 1 órát vesz igénybe abban az esetben, ha az eszköz számára már van villanykiállás (természetesen ha nincs, akkor ezt is ki tudjuk alakítani).

Kisokos: elektromos tűzhelyek bekötése

A konyha az otthon egyik legfontosabb színhelye – napjainkban ráadásul az elektromosságnak köszönhetően szerencsére valódi élmény a főzés.

Milyen elektromos főzőeszközök léteznek?

Elektromos tűzhelyek

Az elektromos tűzhelyek rohamtempóban váltják a hagyományos, gázos tűzhelyeket – az üzletek kínálatában is domináns szerepet kapnak az elektromos tűzhelyek, melyek nemcsak tudásban, hanem designban is versenyeznek egymással. Az elektromos tűzhelyek kínálata szinte végtelen: az egyszerű, letisztult elektromos tűzhelyek mellett van már piros elektromos tűzhely, rózsaszín elektromos tűzhely, sőt antikhatású elektromos tűzhely is – utóbbira példa a Rage Master, melyből villanyszerelőként mi is egyre többet kötünk be, és bevalljuk, személyes kedvencünk is. A villanytűzhelyek egyik másik nagy előnye, hogy energiatakarékosak és hatékonyak. Az elektromos tűzhelyek bekötése veszélyes lehet. Az elektromos tűzhely bekötéséhez hívjon villanyszerelőt!

Bízza ránk a bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK FAJTÁI

Indukciós főzőlap

Elsőként az indukciós főzőlap debütált a modern elektromos főzőlapok kategóriájában. Az indukciós főzés lényege, hogy a hő közvetlenül egy speciális, kifejezetten az indukciós főzéshez kifejlesztett edényben keletkezik. A hő legnagobb részét maga az étel veszi fel. Az indukciós főzéshez csak mágnesezhető anyagokból készült edényeket lehet használni. Az indukciós főzőlappal gyorsan, biztonságosan lehet gasztro finomságokat kreálni.

Kerámia főzőlap

A kerámia főzőlapok igazán letisztult elektromos főzőeszközök. A kerámialapos főzőlap szinte minden konyhában jól mutat, ennek ellenére mégsem drágábbak a hagyományos gáztűzhelyeknél. A kerámia főzőlap nagy előnye, hogy az indukciós főzőlappal szemben bármilyen fazékkal, edénnyel használható – emiatt talán gazdaságosabb is. A non plus ultra pedig az, hogy jóval biztonságosabb a gáztűzhelynél. Persze, a hátrányokat sem hagyhatjuk ki: valamelyest nehéz a tisztítása. 

KULISSZATITKOK AZ ELEKTROMOS FŐZŐLAP BEKÖTÉSÉHEZ

Igaz, a videón angolul van, de nagyon szépen bemutatja az indukciós főzőlap működését. Jó mozizást! 🙂

MI KELL AZ ELEKTROMOS SÜTŐ ÉS A FŐZŐLAP BEKÖTÉSÉHEZ?

A design és a funkció mellett arról is szabadon dönthetünk, hogy milyen legyen az elektromos tűzhely beépíthetősége.

Szabadonálló elektromostűzhelyek

Nagy előnye, hogy nem kell bíbeblődni a beépíthetőséggel. A konyha bármely pontjában elhelyezhetjük, csupán mögé kell „varázsolni” a megfelelő villanykiállást, melyet villanyszerelőként a falon kívül, kábelcsatornával szoktunk megoldani. A szabadonálló villanytűzhelyek esetében a főzőlap és a sütő egymás alatt, egy szerkezeten belül helyezkedik el.

Beépíthető villanytűzhelyek – 2 az 1-ben szett

A beépíthető villanytűzhelyek között olyan variációt is választhatunk, amely – ahogyan a neve is mutatja – beépíthető a konyhabútorba. Új konyhabútor esetén asztalos oldja meg a bútor kivágását, ami  rendkívül esztétikus, hiszen tökéletesen illeszkedhet az ízlésünkhöz. A villanysütő értelemszerűen a főzőlap alatt kap helyet, a két készülék kezelőfelülete pedig egy panelen kap helyet, így egyszerűen és gyorsan lehet használni.

Szabadon beépíthető főzőlap és elektromos sütő

Az elektromos főzőlapot és elektromos sütőt külön-külön is meg lehet vásárolni, beszerelésnél azonban két külön villanykiállásra van szükség. Ennek ellenére kedvünkre kombinálhatjuk és rendezhetjük az elektromos főzőeszközöket: ha úgy tartja kedvünk, a főzőlapot a konyhapult végén, a sütőt pedig akár beépítve, a szekrényben használhatjuk.

Mire érdemes figyelni az elektromos tűzhely, elektromos vagy kerámialapos főzőlap és a villanysütő bekötésekor?

Mit ellenőrzünk a bekötés előtt?

Megfelelő teljesítmény: az elektromos tűzhely, kerámiafőzőlap és a villanysütő is önálló áramkörről működik. Nem mindegy azonban, hogy mekkora teljesítményű a villanyhálózatunk, azaz hány Amperünk van.

Honnan tudhatja, hogy hány Ampere van?

Igyekszünk ezt is a lehető legérhetőbb módon elmagyarázni: a villanyórán található kapcsolók között találja a kismegszakítót. A kismegszakítón [általában] található egy fehér matrica, rajta egy B vagy C betű és egy szám, ami lehet: 10, 25, 32, stb. Ebből megállapíthatja, hogy mennyi Ampere van.

Ezt egyébként az energiaszolgálató (MVM, EON, stb) számláján, szerződésén is megtalálja.

Legyen megfelelő áramvédelem, azaz legyen fí-relé!

Ez az aprócska eszközt életvédelmi kapcsolónak (ÁVK) is szokták hívni, amelynek óriási feladata van: megakadályozza az áramütést, és vele együtt a véletlen tragédiát!

Védőföldelés

Szintén elengedhetetlen az elektromos sütő, villanytűzhely és főzőlap bekötéséhez!

Nemcsak a bekötésben, de a biztosítótábla cseréjében, a villanykiállás elkészítésében is örömmel segítünk! 

Bízza ránk a GARANCIÁLIS bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

Minden márkájú elektromos tűzhely bekötését vállaljuk!

kapcsolat

TELEFON

+3630 400 27 18

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

14 + 8 =

ELérhetőek vagyunk:

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

vasárnap

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!