elektromos főzőlap/ tűzhely garanciális bekötése
Árak és időpontok

ELEKTROMOS TŰZHELY, sütő GARANCIÁLIS BEKÖTÉSE

RECEPTRE

Bízza a Villanyosztagra az elektromos konyhai eszközök bekötését, melyre a forgalmazók általában csak úgy adnak garanciát, ha villanyszerelő végzi a beüzemelést. Szakértő villanyszerelőink örömmel vállalják konyhájának felvillanyozását: legyen szó ELEKTROMOS TŰZHELY, ELEKTROMOS SÜTŐ, elektromos FŐZŐLAP, KERÁMIA FŐZŐLAP vagy egyéb elektromos konyhai gépek garanciális bekötéséről.  

A Villanyosztag minden márkájú tűzhely bekötését vállalja (legyen szó ELECTROLUX, AEG, SIEMENS, BOSCH, ZANUSSI márkáról.)

Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

Bízza ránk a bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

Tűzhely bekötése: OKOS DÖNTÉS a villanyosztagot VÁLASZTANI, mert nem mindegy, hogy kire bízza…

A konyha az otthon egyik központi színtere, éppen ezért kiemelten fontos, hogy a főzéshez, sütéshez szükséges eszközök biztonságosak legyenek.

Garancia érvényesítése

Az újonnan vásárolt elektromos konyhai eszközökre – elektromos vagy indukciós főzőlapokra, elektromos sütőkre – ráadásul a legtöbb esetben csak akkor jár a kereskedői vagy márkagarancia, ha szakavatott villanyszerelő köti be. Mi érvényesítjük a garanciát. 

Teljesítmény – segítünk a részletekben

Fontos tudni azt is, hogy az elektromos sütők, villanytűzhelyek önálló áramkörről működnek, illetve ezekhez a gépekhez szükség van megfelelő áramkapacitásra is, máskülönben az elektromos hálózat nem bírja el a terhelést. Ez az oka annak, hogy az elektromos főzőlapnak, elektromos sütőnek önálló biztosítékra kell kerülnie.

Villanykiállás – ránk bízhatja!

Az elektromos konyhai eszközök bekötése – általában – nagyjából 1 órát vesz igénybe abban az esetben, ha az eszköz számára már van villanykiállás (természetesen ha nincs, akkor ezt is ki tudjuk alakítani).

Kisokos: elektromos tűzhelyek bekötése

A konyha az otthon egyik legfontosabb színhelye – napjainkban ráadásul az elektromosságnak köszönhetően szerencsére valódi élmény a főzés.

Milyen elektromos főzőeszközök léteznek?

Elektromos tűzhelyek

Az elektromos tűzhelyek rohamtempóban váltják a hagyományos, gázos tűzhelyeket – az üzletek kínálatában is domináns szerepet kapnak az elektromos tűzhelyek, melyek nemcsak tudásban, hanem designban is versenyeznek egymással. Az elektromos tűzhelyek kínálata szinte végtelen: az egyszerű, letisztult elektromos tűzhelyek mellett van már piros elektromos tűzhely, rózsaszín elektromos tűzhely, sőt antikhatású elektromos tűzhely is – utóbbira példa a Rage Master, melyből villanyszerelőként mi is egyre többet kötünk be, és bevalljuk, személyes kedvencünk is. A villanytűzhelyek egyik másik nagy előnye, hogy energiatakarékosak és hatékonyak. Az elektromos tűzhelyek bekötése veszélyes lehet. Az elektromos tűzhely bekötéséhez hívjon villanyszerelőt!

Bízza ránk a bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK FAJTÁI

Indukciós főzőlap

Elsőként az indukciós főzőlap debütált a modern elektromos főzőlapok kategóriájában. Az indukciós főzés lényege, hogy a hő közvetlenül egy speciális, kifejezetten az indukciós főzéshez kifejlesztett edényben keletkezik. A hő legnagobb részét maga az étel veszi fel. Az indukciós főzéshez csak mágnesezhető anyagokból készült edényeket lehet használni. Az indukciós főzőlappal gyorsan, biztonságosan lehet gasztro finomságokat kreálni.

Kerámia főzőlap

A kerámia főzőlapok igazán letisztult elektromos főzőeszközök. A kerámialapos főzőlap szinte minden konyhában jól mutat, ennek ellenére mégsem drágábbak a hagyományos gáztűzhelyeknél. A kerámia főzőlap nagy előnye, hogy az indukciós főzőlappal szemben bármilyen fazékkal, edénnyel használható – emiatt talán gazdaságosabb is. A non plus ultra pedig az, hogy jóval biztonságosabb a gáztűzhelynél. Persze, a hátrányokat sem hagyhatjuk ki: valamelyest nehéz a tisztítása. 

KULISSZATITKOK AZ ELEKTROMOS FŐZŐLAP BEKÖTÉSÉHEZ

Igaz, a videón angolul van, de nagyon szépen bemutatja az indukciós főzőlap működését. Jó mozizást! 🙂

MI KELL AZ ELEKTROMOS SÜTŐ ÉS A FŐZŐLAP BEKÖTÉSÉHEZ?

A design és a funkció mellett arról is szabadon dönthetünk, hogy milyen legyen az elektromos tűzhely beépíthetősége.

Szabadonálló elektromostűzhelyek

Nagy előnye, hogy nem kell bíbeblődni a beépíthetőséggel. A konyha bármely pontjában elhelyezhetjük, csupán mögé kell „varázsolni” a megfelelő villanykiállást, melyet villanyszerelőként a falon kívül, kábelcsatornával szoktunk megoldani. A szabadonálló villanytűzhelyek esetében a főzőlap és a sütő egymás alatt, egy szerkezeten belül helyezkedik el.

Beépíthető villanytűzhelyek – 2 az 1-ben szett

A beépíthető villanytűzhelyek között olyan variációt is választhatunk, amely – ahogyan a neve is mutatja – beépíthető a konyhabútorba. Új konyhabútor esetén asztalos oldja meg a bútor kivágását, ami  rendkívül esztétikus, hiszen tökéletesen illeszkedhet az ízlésünkhöz. A villanysütő értelemszerűen a főzőlap alatt kap helyet, a két készülék kezelőfelülete pedig egy panelen kap helyet, így egyszerűen és gyorsan lehet használni.

Szabadon beépíthető főzőlap és elektromos sütő

Az elektromos főzőlapot és elektromos sütőt külön-külön is meg lehet vásárolni, beszerelésnél azonban két külön villanykiállásra van szükség. Ennek ellenére kedvünkre kombinálhatjuk és rendezhetjük az elektromos főzőeszközöket: ha úgy tartja kedvünk, a főzőlapot a konyhapult végén, a sütőt pedig akár beépítve, a szekrényben használhatjuk.

Mire érdemes figyelni az elektromos tűzhely, elektromos vagy kerámialapos főzőlap és a villanysütő bekötésekor?

Mit ellenőrzünk a bekötés előtt?

Megfelelő teljesítmény: az elektromos tűzhely, kerámiafőzőlap és a villanysütő is önálló áramkörről működik. Nem mindegy azonban, hogy mekkora teljesítményű a villanyhálózatunk, azaz hány Amperünk van.

Honnan tudhatja, hogy hány Ampere van?

Igyekszünk ezt is a lehető legérhetőbb módon elmagyarázni: a villanyórán található kapcsolók között találja a kismegszakítót. A kismegszakítón [általában] található egy fehér matrica, rajta egy B vagy C betű és egy szám, ami lehet: 10, 25, 32, stb. Ebből megállapíthatja, hogy mennyi Ampere van.

Ezt egyébként az energiaszolgálató (MVM, EON, stb) számláján, szerződésén is megtalálja.

Legyen megfelelő áramvédelem, azaz legyen fí-relé!

Ez az aprócska eszközt életvédelmi kapcsolónak (ÁVK) is szokták hívni, amelynek óriási feladata van: megakadályozza az áramütést, és vele együtt a véletlen tragédiát!

Védőföldelés

Szintén elengedhetetlen az elektromos sütő, villanytűzhely és főzőlap bekötéséhez!

Nemcsak a bekötésben, de a biztosítótábla cseréjében, a villanykiállás elkészítésében is örömmel segítünk! 

Bízza ránk a GARANCIÁLIS bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

Minden márkájú elektromos tűzhely bekötését vállaljuk!

kapcsolat

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

1 + 12 =

ELérhetőek vagyunk:

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!
Kövessen minket közösségi oldalainkon is!
error: Nana! Csak semmi másolás!