elektromos Konyhai eszközök garanciális bekötése
+3630 400 27 18

ELEKTROMOS KONYHAI ESZKÖZÖK GARANCIÁLIS BEKÖTÉSE

RECEPTRE

Bízza a Villanyosztagra az elektromos konyhai eszközök bekötését, melyre a forgalmazók általában csak úgy adnak garanciát, ha villanyszerelő végzi a beüzemelést. Szakértő villanyszerelőink örömmel vállalják konyhájának felvillanyozását: legyen szó elektromos tűzhely, elektromos főzőlap vagy egyéb elektromos konyhai gépek garanciális bekötéséről.  

Kulisszatitkok – jó tudni!

A konyha az otthon egyik központi színtere, éppen ezért kiemelten fontos, hogy a főzéshez, sütéshez szükséges eszközök biztonságosak legyenek.

Garancia érvényesítése

Az újonnan vásárolt elektromos konyhai eszközökre – elektromos vagy indukciós főzőlapokra, elektromos sütőkre – ráadásul a legtöbb esetben csak akkor jár a kereskedői vagy márkagarancia, ha szakavatott villanyszerelő köti be. 

Teljesítmény

Fontos tudni azt is, hogy az elektromos sütők, villanytűzhelyek önálló áramkörről működnek, illetve ezekhez a gépekhez szükség van megfelelő áramkapacitásra is, máskülönben az elektromos hálózat nem bírja el a terhelést. Ez az oka annak, hogy az elektromos tűzhelynek, elektromos sütőnek önálló biztosítékra kell kerülnie.

Villanykiállás

Az elektromos konyhai eszközök bekötése – általában – maximum két órát vesznek igénybe abban az esetben, ha az eszköz számára már van villanykiállás (természetesen ha nincs, akkor ezt is ki tudjuk alakítani).

kapcsolat

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

4 + 8 =

ELérhetőek vagyunk: 

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

vasárnap

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!