Elektromos konyhai eszközök

GARANCIÁLIS BEKÖTÉSE

Válassz szolgáltatásaink közül!

Elektromos sütő bekötése

Kerámia főzőlap bekötése

Indukciós főzőlap bekötése

Szabadon álló villanytűzhely bekötése

Szagelszívó bekötése

legyen szó bármilyen márkáról..

Kerámia főzőlap bekötése

Mikor érdemes villanyszerelőt hívnom a villanyvezeték/elektromos vezeték cseréje, korszerűsítése miatt?

A kerámia főzőlapok hőállóak, jól tisztíthatóak és általában energiatakarékosak. A kerámia főzőlapok kétféleképpen működhetnek: elektromos vagy gázüzemű. A Villanyosztag csak elektromos kerámia tűzhelyet tudja bekötni. A kerámia főzőlapok gyakran kerámia bevonattal vannak ellátva, ami javítja a főzőlap felületének hőállóságát és tisztíthatóságát.

A Villanyosztag bekötési garanciát ad bármely elektromos konyhai eszköz bekötésére! Fontos, a gyártó csak a villanyszerelő által bekötött kerámia főzőlapra ad garanciát. 

Indukciós főzőlap bekötése

Az indukciós főzőlap alatt található mágneses réteg rezgések által generálja a mezőt, amelynek következtében a főzőedény fémjében lévő elektronok mozognak, generálva így az áramot. Az indukciós főzőlapok gyorsabban főznek, energiatakarékosabbak és biztonságosabbak, mint a hagyományos elektromos vagy gázfőzőlapok, mivel csak az edényt melegítik, és nem az indukciós főzőlapot. Azonban csak azokat az edényeket tudják használni, amelyek fémjében van mágneses anyag.

A Villanyosztag bekötési garanciát ad bármely elektromos konyhai eszköz bekötésére! Fontos, a gyártó csak a villanyszerelő által bekötött indukciós főzőlapra ad garanciát. 

ELEKTROMOS SÜTŐ BEKÖTÉSE

Az elektromos sütők általában két fűtőelemből állnak, egy alsóból és egy felsőből, amelyek külön-külön is bekapcsolhatóak. A hőmérsékletet általában egy termostattal állíthatjuk be, és a sütési időt egy órával vagy időzítővel lehet beállítani. Az elektromos sütők könnyen használhatóak, tisztíthatóak és biztonságosak, és széles választékban állnak rendelkezésre, beleértve a szabadonálló, a beépíthető és a mikrohullámú-sütők kombinációját is.

A Villanyosztag bekötési garanciát ad bármely elektromos konyhai eszköz bekötésére! Fontos, a gyártó csak a villanyszerelő által bekötött elektromos sütőre ad garanciát. 

szabadon álló villanytűzhely bekötése

Az elektromos tűzhelyek általában két vagy négy főzőzónából állnak, amelyek külön-külön bekapcsolhatóak. A szabadon álló villanytűzhelyek könnyen használhatóak, tisztíthatóak és biztonságosak, és széles választékban állnak rendelkezésre méret és forma tekintetében. A szabadon álló villanytűzhelyek eltérnek a beépíthető villanytűzhelyektől, mert a beépíthető villanytűzhelyeket be kell építeni egy bútorba, míg a szabadon álló villanytűzhelyeket különállóan lehet elhelyezni.

A Villanyosztag bekötési garanciát ad bármely elektromos konyhai eszköz bekötésére! Fontos, a gyártó csak a villanyszerelő által bekötött szabadon álló villanytűzhelyre ad garanciát. 

SZAGELSZÍVÓ BEKÖTÉSE

A szagelszívók többféle formában állnak rendelkezésre, beleértve a falra szerelhető, a pulton álló és a fal alá szerelhető modellt is. A szagelszívók általában egy szűrővel rendelkeznek, amely megtisztítja a levegőt a részecskéktől és a szagoktól, és egy ventilátor segítségével juttatja ki a tiszta levegőt a konyhából. A legtöbb szagelszívó képes a füst és a pára eltávolítására, de vannak olyanok is, amelyek képesek az élelmiszer-illatok eltávolítására és a szagokat neutralizálni.

A Villanyosztag bekötési garanciát ad bármely elektromos konyhai eszköz bekötésére! Fontos, a gyártó csak a villanyszerelő által bekötött szagelszívókra ad garanciát. 

GYAKORI KÉRDÉSEK – A VILLANYOSZTAG VÁLASZOL

Mennyi időt vesz igénybe egy elektromos konyhai gazköz bekötése?

Egy elektromos konyhai eszköz (elektromos sütő, indukciós főzőlap, indukciós kerámia főzőlap, szagelszívó, szabadon álló villanytűzhely) bekötése nagyjából 1 órát vesz igénybe (amennyiben van megfelelő kiállás).

Hogyan tudom érvényesíteni a garanciát?

Az elektromos konyhai eszközökre adott garanciát csak akkor lehet érvényesíteni, amennyiben hivatásos villanyszerelővel kötette be elektromos konyhai eszközét.

Mit jelent a garanciális bekötés?

Az elektromos konyhai eszközök bekötésére minden esetben garanciát vállalunk, így ha a bekötéssel bármi probléma lenne, akkor egyből megyünk és kijavítjuk a hibát!:)

Számít milyen márkájú elektromos eszközt szeretnék bekötni?

A Villanyosztag nem szab határt a gyártók között, így minden gyártó elektromos konyhai eszköz bekötésére készen állunk!

BÍZZA A VILLANYOSZTAGRA AZ elektromos konyhai eszközök bekötését! 🙂

kapcsolat

TELEFON

+3630 400 27 18

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

4 + 1 =

ELérhetőek vagyunk:

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

vasárnap

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!