FŐZŐLAP BEKÖTÉSE

GARancia érvényesítésével
időpontfoglalás & árlista

INDUKCIÓS ÉS KERÁMIA FŐZŐLAP GARANCIÁLIS BEKÖTÉSE

Miért jó az elektromos főzőlap?

INDUKCIÓS FŐZŐLAP

Az indukciós főzőlapok gyorsabban melegítenek, és nagyobb hatásfokkal alakítják az elektromos áramot hővé, így energiatakarékosabb az elektromos indukciós főzőlap, mint az elektromos fűtőszállal működő hasonló eszközök. Az energiatakarékosság másik oka, hogy a tűzhely körül lévő levegőt nem melegíti, így nincs ilyen jellegű veszteség.  Az indukciós főzőlap mellet szól, hogy biztonságosabbak, mivel a hő csak az edényben keletkezik. 

KERÁMIA FŐZŐLAP

A kerámia főzőlap edzett fémkerámiát tartalmaz az edzett kerámia üveg alatt. Az öntött kerámia üveg alatt tekercselt fém elemeket tartalmaznak a kerámia főzőlapok, amelyek felmelegednek a kívánt hőmérsékletre, ezek felhevítik a kerámia felületet, amelyek pedig a serpenyőt. A kerámia főzőlapok jobban teljesítenek, ha lapos aljú edényeket használunk A kerámia főzőlap bármilyen edénnyel használható. A kerámia főzőlapok pontosabb hőszabályozást tesznek lehetővé, mint a hagyományos villanytűzhelyek. Mivel a kerámia főzőlapok teljes egészében lefedik a lapot, nem lesz elveszett hő és csökken a felmelegedés ideje.

Indukciós főzőlap

Kerámia főzőlap

ÁRAK &  IDŐPONTOK

ÁRGARANCIA

BEKÖTÉS GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON! 

Amennyiben másik villanyszerelő-szolgáltatótól az árlistánkban szereplő konyhai eszköz bekötését alacsonyabb áron vállalná, akkor Önnek azon az áron végezzük el a bekötést! 

Budapest területén belül az elektromos tűzhely (elektromos sütő, elektromos/kerámia főzőlap) bekötés, páraelszívó meglévő és megfelelő villanykiállás esetén.

 • MIT TARTALMAZ AZ ÁR?
 • Garancia érvényesítése,
 • az új elektromos eszköz beszerelése.
 • Kiszállás: 0 Ft (Budapesten belül)

Budapest területén kívül: 500 Ft/km (kiindulási pont: Budapest, 12. kerület)

→ A legalacsonyabb ár garancia hiteles ajánlattétel esetén érvényesíthető. Válasszon szolgáltatásaink közül, kattintson az IDŐPONTFOGLALÁS gombra, csekkolja a szabad időpontjainkat és foglaljon kényelmesen, online! 

IDŐPONTFOGLALÁS


Bízza ránk a bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

Tűzhely bekötése: OKOS DÖNTÉS a villanyosztagot VÁLASZTANI, mert nem mindegy, hogy kire bízza…

A konyha az otthon egyik központi színtere, éppen ezért kiemelten fontos, hogy a főzéshez, sütéshez szükséges eszközök biztonságosak legyenek.

Garancia érvényesítése

Az újonnan vásárolt elektromos konyhai eszközökre – elektromos vagy indukciós főzőlapokra, elektromos sütőkre – ráadásul a legtöbb esetben csak akkor jár a kereskedői vagy márkagarancia, ha szakavatott villanyszerelő köti be. Mi érvényesítjük a garanciát. 

Teljesítmény – segítünk a részletekben

Fontos tudni azt is, hogy az elektromos sütők, villanytűzhelyek önálló áramkörről működnek, illetve ezekhez a gépekhez szükség van megfelelő áramkapacitásra is, máskülönben az elektromos hálózat nem bírja el a terhelést. Ez az oka annak, hogy az elektromos főzőlapnak, elektromos sütőnek önálló biztosítékra kell kerülnie.

Villanykiállás – ránk bízhatja!

Az elektromos konyhai eszközök bekötése – általában – nagyjából 1 órát vesz igénybe abban az esetben, ha az eszköz számára már van villanykiállás (természetesen ha nincs, akkor ezt is ki tudjuk alakítani).

Kisokos: elektromos tűzhelyek bekötése

A konyha az otthon egyik legfontosabb színhelye – napjainkban ráadásul az elektromosságnak köszönhetően szerencsére valódi élmény a főzés.

Milyen elektromos főzőeszközök léteznek?

Elektromos tűzhelyek

Az elektromos tűzhelyek rohamtempóban váltják a hagyományos, gázos tűzhelyeket – az üzletek kínálatában is domináns szerepet kapnak az elektromos tűzhelyek, melyek nemcsak tudásban, hanem designban is versenyeznek egymással. Az elektromos tűzhelyek kínálata szinte végtelen: az egyszerű, letisztult elektromos tűzhelyek mellett van már piros elektromos tűzhely, rózsaszín elektromos tűzhely, sőt antikhatású elektromos tűzhely is – utóbbira példa a Rage Master, melyből villanyszerelőként mi is egyre többet kötünk be, és bevalljuk, személyes kedvencünk is. A villanytűzhelyek egyik másik nagy előnye, hogy energiatakarékosak és hatékonyak. Az elektromos tűzhelyek bekötése veszélyes lehet. Az elektromos tűzhely bekötéséhez hívjon villanyszerelőt!

Bízza ránk a bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK FAJTÁI

Indukciós főzőlap

Elsőként az indukciós főzőlap debütált a modern elektromos főzőlapok kategóriájában. Az indukciós főzés lényege, hogy a hő közvetlenül egy speciális, kifejezetten az indukciós főzéshez kifejlesztett edényben keletkezik. A hő legnagobb részét maga az étel veszi fel. Az indukciós főzéshez csak mágnesezhető anyagokból készült edényeket lehet használni. Az indukciós főzőlappal gyorsan, biztonságosan lehet gasztro finomságokat kreálni.

Kerámia főzőlap

A kerámia főzőlapok igazán letisztult elektromos főzőeszközök. A kerámialapos főzőlap szinte minden konyhában jól mutat, ennek ellenére mégsem drágábbak a hagyományos gáztűzhelyeknél. A kerámia főzőlap nagy előnye, hogy az indukciós főzőlappal szemben bármilyen fazékkal, edénnyel használható – emiatt talán gazdaságosabb is. A non plus ultra pedig az, hogy jóval biztonságosabb a gáztűzhelynél. Persze, a hátrányokat sem hagyhatjuk ki: valamelyest nehéz a tisztítása. 

KULISSZATITKOK AZ ELEKTROMOS FŐZŐLAP BEKÖTÉSÉHEZ

Igaz, a videón angolul van, de nagyon szépen bemutatja az indukciós főzőlap működését. Jó mozizást! 🙂

MI KELL AZ ELEKTROMOS SÜTŐ ÉS A FŐZŐLAP BEKÖTÉSÉHEZ?

A design és a funkció mellett arról is szabadon dönthetünk, hogy milyen legyen az elektromos tűzhely beépíthetősége.

Szabadonálló elektromostűzhelyek

Nagy előnye, hogy nem kell bíbeblődni a beépíthetőséggel. A konyha bármely pontjában elhelyezhetjük, csupán mögé kell „varázsolni” a megfelelő villanykiállást, melyet villanyszerelőként a falon kívül, kábelcsatornával szoktunk megoldani. A szabadonálló villanytűzhelyek esetében a főzőlap és a sütő egymás alatt, egy szerkezeten belül helyezkedik el.

Beépíthető villanytűzhelyek – 2 az 1-ben szett

A beépíthető villanytűzhelyek között olyan variációt is választhatunk, amely – ahogyan a neve is mutatja – beépíthető a konyhabútorba. Új konyhabútor esetén asztalos oldja meg a bútor kivágását, ami  rendkívül esztétikus, hiszen tökéletesen illeszkedhet az ízlésünkhöz. A villanysütő értelemszerűen a főzőlap alatt kap helyet, a két készülék kezelőfelülete pedig egy panelen kap helyet, így egyszerűen és gyorsan lehet használni.

Szabadon beépíthető főzőlap és elektromos sütő

Az elektromos főzőlapot és elektromos sütőt külön-külön is meg lehet vásárolni, beszerelésnél azonban két külön villanykiállásra van szükség. Ennek ellenére kedvünkre kombinálhatjuk és rendezhetjük az elektromos főzőeszközöket: ha úgy tartja kedvünk, a főzőlapot a konyhapult végén, a sütőt pedig akár beépítve, a szekrényben használhatjuk.

Mire érdemes figyelni az elektromos tűzhely, elektromos vagy kerámialapos főzőlap és a villanysütő bekötésekor?

Mit ellenőrzünk a bekötés előtt?

Megfelelő teljesítmény: az elektromos tűzhely, kerámiafőzőlap és a villanysütő is önálló áramkörről működik. Nem mindegy azonban, hogy mekkora teljesítményű a villanyhálózatunk, azaz hány Amperünk van.

Honnan tudhatja, hogy hány Ampere van?

Igyekszünk ezt is a lehető legérhetőbb módon elmagyarázni: a villanyórán található kapcsolók között találja a kismegszakítót. A kismegszakítón [általában] található egy fehér matrica, rajta egy B vagy C betű és egy szám, ami lehet: 10, 25, 32, stb. Ebből megállapíthatja, hogy mennyi Ampere van.

Ezt egyébként az energiaszolgálató (MVM, EON, stb) számláján, szerződésén is megtalálja.

Legyen megfelelő áramvédelem, azaz legyen fí-relé!

Ez az aprócska eszközt életvédelmi kapcsolónak (ÁVK) is szokták hívni, amelynek óriási feladata van: megakadályozza az áramütést, és vele együtt a véletlen tragédiát!

Védőföldelés

Szintén elengedhetetlen az elektromos sütő, villanytűzhely és főzőlap bekötéséhez!

Nemcsak a bekötésben, de a biztosítótábla cseréjében, a villanykiállás elkészítésében is örömmel segítünk! 

Bízza ránk a GARANCIÁLIS bekötést! Hívjon vagy foglaljon időpontot azonnal, online!

Minden márkájú elektromos tűzhely bekötését vállaljuk!

Miért érdemes a villanyosztagra bízní az elektromos főzőlap bekötését?

A mindennapjaink egyik legfontosabb helyszíne a konyha. Éppen emiatt érthető, hogy minél korszerűbb és biztonságosabb körülmények között szeretnénk, sütni-főzni. A Villanyosztag segít ebben, hiszen biztonságosan kötjük be az elektromos főzőlapot és az elektromos sütőt, hogy Önnek ezzel már ne kelljen bajlódnia. Nagyjából 30 perc az elektromos főzőlap vagy az elektromos sütő bekötése amennyiben van megfelelő áramkiállás (ha nincs, akkor kialakítunk).

Garancia érvényesítése

Az újonnan vásárolt kerámia főzőlapra vagy indukciós főzőlapra, elektromos sütőkre, elektromos tűzhelyekre a legtöbb esetben csak akkor jár a kereskedői vagy márkagarancia, ha szakavatott villanyszerelő köti be. Mi pecséttel számlával is érvényesítjük a garanciát. 

Villanykiállás villany főzőlapokhoz

Fontos tudni azt is, hogy az elektromos sütők, villanytűzhelyek önálló áramkörről működnek, illetve ezekhez a gépekhez szükség van megfelelő áramkapacitásra is, máskülönben az elektromos hálózat nem bírja el a terhelést. Ez az oka annak, hogy az elektromos főzőlapnak, ahogy az elektromos sütőnek is önálló biztosítékra kell kerülnie.

 

Mit érdemes tudni az indukciós főzőlapról?

Az elektromos tűzhelyek rohamtempóban váltják a hagyományos, gázos tűzhelyeket – az üzletek kínálatában is domináns szerepet kapnak az elektromos tűzhelyek, melyek nemcsak tudásban, hanem designban is versenyeznek egymással.

Mit érdemes tudni az elektromos főzőlap bekötéséről? 

Fontos, hogy megfelelő teljesítménye legyen az áramkörnek: az elektromos tűzhely, kerámia főzőlap, indukciós főzőlap és a villanysütő is önálló áramkörről működik. Nem mindegy azonban, hogy mekkora teljesítményű a villanyhálózatunk, azaz hány amperünk van.Az indukciós főzőlapban egy elektromágneses réztekercs van, amire váltakozó áramot kapcsolnak, ami oszcilláló mágneses mezőt hoz létre. A mágneses mező hatására keletkezik a hő a fölé helyezett edényben. Az elektromos tűzhelyek bekötése veszélyes lehet. Az elektromos tűzhely bekötéséhez hívjon villanyszerelőt!

 

érdekességek az indukciós főzőlapról

James Clark Maxwel fedezte fel a XVIIII.században, hogyha fém kerül egy mágneses mezőbe, akkor hő keletkezik. Felfedezték, hogy ezt a technológiát a főzéshez is fel lehet használni köszönhetően James Clark Maxwel. Az indukciós főzőlap főzőfelülete alatt indukciós réztekercsek kerültek elhelyezésre, és ha ezek áram alá kerülnek, akkor úgynevezett oszcilláció, azaz gyors rezgés jön létre, ami mágneses mezőt képez. Megjelenésre az indukciós főzőlap olyan, mint az üvegkerámiás változat, de itt nem a fűtőszalagok segítenek az étel elkészítésében.

   

  ÉRDEKESSÉGEK AZ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOKRÓL

  Az első villamos tűzhely 1909-ben került piacra. Ennek ellenére az első teljesen elektromos készülék csak 1977-ben született meg, melyet 1987-ben követett az első indukciós főzőlap. A szabadon álló tűzhely esetében a főzőlap és a sütő egymástól nem elválasztható.A kerámialapos főzőlap esetén ez nem mondható el. Pillanatnyilag az indukciós technológia a legkorszerűbb termék a piacon.Ennek segítségével ételeink készítése közben a főzőzóna hideg marad. Az üvegkerámia alatt elhelyezett mágnes tekercs által létrehozott elektromágneses mező nem a kerámiafelületet, hanem közvetlenül a ráhelyezett fémedényt melegíti. Egyetlen hátránya, hogy kizárólag a ferromágneses anyagú konyhai edények, lábosok esetében használható.A fél-indukciós főzőlap két indukciós és két kerámia főzőzóna található, így továbbra is használhatóak a rézbetéttel rendelkező edények.

   

  Mi a különbség az indukciós főzőlap és a kerámia főzőlap között?

  Indukciós főzőlap

  Elsőként az indukciós főzőlap debütált a modern elektromos főzőlapok kategóriájában. Az indukciós főzés lényege, hogy a hő közvetlenül egy speciális, kifejezetten az indukciós főzéshez kifejlesztett edényben keletkezik. A hő legnagobb részét maga az étel veszi fel. Az indukciós főzéshez csak mágnesezhető anyagokból készült edényeket lehet használni. Az indukciós főzőlappal gyorsan, biztonságosan lehet gasztro finomságokat kreálni.

  Kerámia főzőlap

  A kerámia főzőlapok igazán letisztult elektromos főzőeszközök. A kerámialapos főzőlap szinte minden konyhában jól mutat, ennek ellenére mégsem drágábbak a hagyományos gáztűzhelyeknél. A kerámia főzőlap nagy előnye, hogy az indukciós főzőlappal szemben bármilyen fazékkal, edénnyel használható – emiatt talán gazdaságosabb is. A non plus ultra pedig az, hogy jóval biztonságosabb a gáztűzhelynél. Persze, a hátrányokat sem hagyhatjuk ki: valamelyest nehéz a tisztítása.

  GYAKORI KÉRDÉSEK – A VILLANYOSZTAG VÁLASZOL

  Mennyi időt vesz igénybe a kerámia főzőlap és az indukciós főzőlap bekötése?

  Az elektromos vezetékek cseréje az ingatlan méretétől és a kivitelezés módjától függ (pl.: kell-e vésni/marni, könnyen hozzá lehet-e férni az elektromos vezetékez). Figyelembe kell vennünk az elektromos kiállások számát is.

  Mennyibe kerül az indukciós és a kerámia főzőlap bekötése?

  A pontos árért vedd fel velünk a kapcsolatot! 

  Miért van szükség villanyszerelőre a villanyvezeték cseréjéhez?

  Megfelelő teljesítmény: az elektromos tűzhely, kerámiafőzőlap és a villanysütő is önálló áramkörről működik. Nem mindegy azonban, hogy mekkora teljesítményű a villanyhálózatunk, azaz hány Amperünk van.

  Honnan tudhatja, hogy hány Ampere van?

  Igyekszünk ezt is a lehető legérhetőbb módon elmagyarázni: a villanyórán található kapcsolók között találja a kismegszakítót. A kismegszakítón [általában] található egy fehér matrica, rajta egy B vagy C betű és egy szám, ami lehet: 10, 25, 32, stb. Ebből megállapíthatja, hogy mennyi Ampere van.

  Ezt egyébként az energiaszolgálató (MVM, EON, stb) számláján, szerződésén is megtalálja.

  Hogyan lehet érvényesítetni az elektromos főzőlap garanciáját?

  Garancia érvényesítése

  Az újonnan vásárolt elektromos konyhai eszközökre – elektromos vagy indukciós főzőlapokra, elektromos sütőkre – ráadásul a legtöbb esetben csak akkor jár a kereskedői vagy márkagarancia, ha szakavatott villanyszerelő köti be. Mi érvényesítjük a garanciát. 

  Az elektromos főzőlap bekötéséhez is igénybe lehet venni az Otthonfelújitási támogatást?

  Igen, az elektromos főzőlap bekötésére, sőt a villanykiállás kiépítésére is igénybe lehet venni az Otthonfelújitási támogatást. Erről itt irtunk bővebben.

  BÍZZA A VILLANYOSZTAGRA AZ ELEKTROMOS főzőlapok bekötését!

  FÓRUM – a Villanyosztag válaszol!

  22 hozzászólás

  1. Andrea Schien

   Kedves Villanyosztag! Érdeklődni szeretnek, hogy a Zanussi típusú fozolaphoz kell e külön villany kiállás? Köszönöm előre is a válaszukat!

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Andrea!
    Minden elektromos főzőlaphoz kell külön villanykiállás. Keressen bizalommal, örömmel segítünk!

    Válasz
  2. Zoli

   A régi elektromos fozolap kikoteset is tudják vállalni?

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Zoli!
    Igen, a régi elektromos főzőlap kikötését is vállaljuk – ezt egyébként tartalmazza az ár is.

    Válasz
  3. Lajos

   Kedves villanyszerelő! IKEA villany főzőlap garanciáját is tudják érvényesíteni?

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Lajos!
    Igen, az IKEA-s elektromos főzőlap bekötését és garancialevelének érvényesítését is ránk bízhatja.

    Válasz
  4. Erika Hamori

   Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerülne az elektromos főzőlap bekötése (Zanussi kerámia főzőlap), ha nincs villanykiállás? Tehát a villanykiállás kialakításával együtt érdekelne az ár. Teljesítmény van, mert tavaly volt teljesítménybővítéseünk. Előre is nagyon köszönöm a visszajelzését!

   Köszönettel,
   Erika

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Erika! Köszönjük megtisztelő érdeklődését! A villanykiállás kialakításának ára: 5500 Ft/m (biztosítéktáblától az elektromos főzőlap bekötési helyéig).
    Kérdés esetén keressen minket bizalommal! Örömmel segítünk!
    Üdvözlettel,
    Villanyosztag

    Válasz
  5. Károly

   Tisztelt Villanyosztag! Van egy 3 éves Electrolux főzőlapom, ami megrepedt, de működik. Főzőlapok szerelésével is foglalkoznak?

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Károly! Hibás termék szerelésével sajnos nem foglalkozunk, csak az elektromos főzőlap/sütő bekötését és egyéb villanyszerelői munkálatokat tudunk vállalni. Érdemes felkeresni az Electrolux szervizét.

    Üdvözlettel,
    Villanyosztag

    Válasz
  6. Réday Jánosné Anna

   Jó napot! Használt villanytűzhelyet is bekötnek?

   Köszönöm! Rédayné

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Anna! Igen, használt villanytűzhelyet is bekötünk, persze csak akkor, ha a konyhai eszköznek megfelelő az állapota és biztonságos a használata. Keressen minket bizalommal!
    Üdvözlettel,
    Villanyosztag

    Válasz
  7. Varga Imre

   Szép Jó napot! Szeretném megkérdezni,hogy olyanra esetleg van e lehetőség,hogy állapotfelmérés? Új gorenje főzőlapot szeretnék beköttetni de félek,hogy az nem lesz olyan egyszerű és több munkával fog járni és arra lennék elöszőr kíváncsi,hogy mennyibe fájna ha belefognánk! Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm!

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Imre!

    Természetesen a főzőlap bekötése előtt van mód személyes felmérésre. Kérjük, hívja Kollégánkat, Kiss Henriket a +3670625 9965-ös telefonszámon vagy legyen kedves írni egy e-mailt, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

    Üdvözlettel,
    a Villanyosztag csapata

    Válasz
  8. Tamasi Istvánné

   Tisztelt Villanyosztag!
   Indukciós főzőlap bekötése előtt a mostani gáz főzőlapot is szakszerűen kikötik?
   Másik kérdés, 3×16 A elég a főzőlaphoz?
   Páraelszívó cseréjét is vállalják? Így összességében mennyibe kerülne a bekötés?
   Válaszukat előre is köszönöm.
   Üdvözlettel Tamasi Éva

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Éva!
    A gázkészülék kikötését gázszerelő tudja elvégezni. A páraelszívó cseréjét tudjuk vállalni, a 3X16 Amper elegendő egy átlagos főzőlaphoz.
    A pontos árajánlathoz kérjük, legyen kedves felvenni velünk a kapcsolatot, mert ha nincs meglévő kiállás, akkor elképzelhető, hogy szükség lesz kiépítésre is.

    Üdvözlettel,
    Kiss Henrik

    Válasz
  9. Ell Viktor

   Tisztelt Szakemberek! Egy VI.ker. lakásban felújítás van. Ami lesz: egy új 80l.-es vill.boyler. Egy kétkarikás kerámialapos főzőlap: 3000 W. + egy villany sütő. Egy villany hősugárzó, ami 2000W.os. Illetve egy kis fürdőszobában egy villany lapradiátor. + meglévő konnektorok. Hajszárító, TV, világítás.
   Eddig nem volt Fi Relé. Egy 40A – 30mA-es Schneider FI relé megfelel a fenti áramkörbe a fogyasztókhoz? A főzőlaphoz és a sütőhöz kell kiállás, ami csak a 3 eres vezeték dobozban, vagy a sütőhöz elég a konnektor? Oda elég egy konnektor? Fontos, hogy jelenleg egy „C 20 A”-es megszakító van a villanyórához csatlakoztatva!!! Egy nap el tudják végezni a kiállást és bekötést a biztosítótáblától? a főzőlap bekötéséhez? E-mailt szeretnék válaszban. Köszönöm előre is a tájékoztatásukat. Tisztelettel,

   Válasz
   • Villanyosztag

    Kedves Viktor!

    A főzőlaphoz mindenképpen kell villanykiállás.
    Amennyiben aktuális még a villanyszerelési projekt, úgy kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot. Elnézést kérünk a késői válaszért, technikai okok miatt nem láttuk a kérdését.
    Felvillanyozóan szép napot kívánok!
    Kiss Henrik

    Válasz
  10. Szécsi Tamás

   Egy 7.4kw max teljesítményű indukciós fozolapom van .32A biztosíték és 26 metere van az eloszto szekrénytöl milyen vezetek bírja el mert a lakásban 2.5 vezetek van.

   Válasz
  11. Villanyosztag

   Kedves Tamás!

   Az indukciós főzőlaphoz midenképpen külön kiállás kell, külön áramkörrel.

   Üdvözlettel,

   Kiss Henrik
   villanyszerelő

   Válasz
  12. Soltész József

   Kedves Villanyosztag!

   Újépitésű ingatlanban szabvány villanykiállás készült 32A biztositékkal. Indukciós főzőlap alatt sütő kerül beépitésre. Szükség van-e külön kiállásra a sütő részére vagy a szerelvénydobozból megoldható, leágaztatható?

   Üdvözlettel
   S. József

   Válasz

  Egy hozzászólás elküldése

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  kapcsolat

  TELEFON

  +3630 400 27 18

  e-Mail

  kontakt@villanyosztag.hu

  KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

  Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

  AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

  5 + 6 =

  ELérhetőek vagyunk:

  hétköznapokon

  08.00 -20.00

  SZOMBAT

  10.00 - 18.00

  vasárnap

  10.00 - 18.00

  Kövessen minket közösségi oldalainkon is!