WE ARE HOME AT ELECTRICAL SERVICES
+3670 625 9965

villanyszerelés

BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN – KIVÁLÓ REFERENCIÁVAL 

Nagy tapasztalattal rendelkezünk lakások, családi házak, üzlethelyiségek, irodák villanyszerelésében, kültéri világítás elektromos kiépítésében. Legyen szó teljesen új elektromoshálózat kiépítéséről, villanyvezetékek felújításáról, hangulatvilágításról, elektromos főzőlap bekötéséről vagy elektromos autó töltőről – a Villanyosztaggal biztos lehet abban, hogy kiváló referenciákkal rendelkező csapat gondoskodik az elképzelései megvalósításáról.

SZERELÜNK ÉS VÉDÜNK

ÁRAMVÉDELem – villanyszerelés

Az áram veszélyes játék, elég egy óvatlan pillanat ahhoz, hogy tragédia történjen.  Villanyszerelőként éppen ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az áramvédelmi-kapcsolók (fi relé) beüzemelésével is gondoskodjunk az Ön és a szerettei védelméről.

Miért mi?

A megrendelt időpontban, pontosan érkezett a szerelő, nagyon udvarias, szimpatikus volt és lelkiismeretes, precíz munkát végzett (bár a lakás állapotából eredően nem volt könnyű dolga). Pontosan elmagyarázott mindent és válaszolt a laikus kérdéseimre. Nagyon elégedett vagyok, máskor is bizalommal fordulok majd a Villanyosztaghoz! Köszönöm!
Zsófia Turi
Zsófia Turi
2023-01-14
Az ügyintéző rendkívül kedves és segítőkész volt! A feladatot 2 napon belül elvégezték, Géza Bá volt kint, rendkívül kedves és profi volt! Még a hulladék vezeték darabokat is összeszedte maga után! Csak ajánlani tudom Őket! ✌️🤩🫶
Lukács Máté
Lukács Máté
2022-11-30
Kedves Villanyosztag! Köszönjük szépen a csodálatos munkátokat! Elektromos vezetékek cseréjét és új lámpák felszerelését végezték. Maximálisan ajánlom a munkátokat mindenkinek!
Mimi BrandMester Kft
Mimi BrandMester Kft
2021-10-12
Nagyon elégedett vagyok a Villanyosztag villanyszerelőjével! Gyors és tökéletes munkát végeztek. Köszönjük szépen!
Társaság BT.
Társaság BT.
2021-10-12

ÁRAK &  IDŐPONTOK

ÁRGARANCIA

BEKÖTÉS GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON! DÍJMENTES KISZÁLLÁS BUDAPEST TERÜLETÉN!

Amennyiben másik villanyszerelő-szolgáltatótól az árlistánkban szereplő konyhai eszköz bekötését alacsonyabb áron vállalná, akkor Önnek azon az áron végezzük el a bekötést és a különbözetet magunkra vállaljuk! 

→ A legalacsonyabb árgarancia hiteles ajánlattétel esetén érvényesíthető. Válasszon szolgáltatásaink közül, kattintson az IDŐPONTFOGLALÁS gombra, csekkolja a szabad időpontjainkat és foglaljon kényelmesen, online! 

Kültéri villanyszerelés 

Hideg vagy meleg fény? Az esztétikum és a praktikum tökéletes ötvözésével adunk fényt a kertnek. Villanyszerelőként küldetésünk, hogy a kültéri világítása pont olyan legyen, ahogyan azt elképzelte.

A tervezési fázisban szorosan együttműködünk Önnel annak érdekében, hogy a végeredménnyel tökéletesen elégedett legyen. A villanyszerelői kivitelezés időtartamáról, részleteiről előzetesen tájékoztatjuk, így biztos lehet abban, hogy az álomszép kültéri világítása a megbeszélt határidőre elkészül.

az otthon szentélye:

legyen felvillanyozóan jó a konyha!

ELEKTROMOS berendezések

A konyha az otthon egyik központi  része – fontos azonban, hogy a szakácsot kuktaként szolgálják az elektromos eszközök (legyen szó elektromos sütőről, elektromos főzőlapról vagy szagelszívóról). Bízza ránk a konyhai elektromosság receptjét!

LÁMPA

A konyhában kiemelt szerepe van a megfelelő világításnak, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a tökéletes gasztronómiai hangulatot.

kapcsolat

TELEFON

+3630 400 27 18

e-Mail

kontakt@villanyosztag.hu

KISZÁLLÁSI TERÜLETEK

Budapest és környéke (vidéki régiók megbeszélés szerint)

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS

8 + 4 =

ELérhetőek vagyunk: 

hétköznapokon

08.00 -20.00

SZOMBAT

10.00 - 18.00

vasárnap

10.00 - 18.00

Kövessen minket közösségi oldalainkon is!
error: Nana! Csak semmi másolás!